tisdag 27 maj 2014

Maj du varma vår och pelargoner i blom

Pelargonerna har äntligen börjat blomma ute på balkongen! :)

En rosa Black Knight

Apple blossom

Kronprinsessan Mary, Apple blossom och Black Knight

Lotusland


Clipsen vi samköpte från USA i gruppenSyglädje Skaraborg har anlänt. Ett utmärkt redskap när man syr i tjockare tyger istället för knappnålar! Me like! :)

Hittat ny tygaffär i Skövde - ny för mig alltså ;) Lailas Syshop, vilken kärlek till sömnadskonsten! Otroligt att vi har TRE tygaffärer i den här lilla staden. Alla verkar dessutom gå väldigt bra. ;)

Ny pressarfot till bandkantning inhandlad. Hur kunde jag ens tänka tanken att sy kantband utan denna tidigare? Vilket suveränt redskap! Har upptäckt Ebay dessutom så har RÅD att handla ;)

Snygg kantning med nya pressarfoten

Fixet hemma går långsamt men har varit till IKEA och monterat lite möbler senaste veckam bilder kommer. Men nu längtar jag till att sy sommarklänningar till lilla brorsdottern, gillar verkligen denna modell från en gammal Ottobre-tidning, tur man har givmilda vänner som lånar ut tidningar man inte har själv :) Tur hon snart hälsar på så jag får lite sy-energi igen :D

Denna söta skapelse finns i senaste Allt om Handarbete, Sömnadsmagasin. Såååå söt!

Efterrätten på Restaurang Mamma Mia i Skövde. Vilken måltid och vilket konstverk som avslutning. För att inte tala om trevligt sällskap såklart.

Maj sköna Maj går mot sitt slut, lite svalare väder nu men så här ska väl våren vara egentligen....? :)

Ha det bra! :D



Inga kommentarer: