söndag 26 september 2010

Möbeldagar

Idag har jag varit i Tibro och kollat på möbler tillsammans med kära mor. Snacka om att spåren efter gårdagen syntes överallt! Då brukar det vara rusning och jag var mest glad att jag inte kunde åka dit då för idag var det väldigt lagom med folk. Tibro är Sveriges möbelcentrum och fabrik på fabrik runt om hela staden tillverkar möbler åt bland andra IKEA, Mio och EM. Mest spännande är nog dock de små företagarna som har tillverkning av riktiga kvalitetsmöbler... Jag har bott i denna bygd länge nu och först idag tagit mig till detta årliga arrangemang så nästan så jag får skämmas lite... :) Besvikelsen var stor över att Mio endast hade lördagsöppet men det överlevde jag det också. Då vet jag det till nästa år om inte annat ;)

Fabrik 19 lägger ner sin verksamhet tyvärr så där var det verkligen utplockat men oj vilka otroliga priser och så fina moderna möbler de alltid har, där har jag varit förut nämligen! ;)



För första gången har jag fotograferat på en toalett i en butik! Tyckte att hängaren var så snygg nämligen! ;) Och matchad med tavlan bredvid.


Härnäst besökte vi en lamputförsäljning - tror den heter Armaturmanufaktur men är ej säker. Ett stort sortiment av allehanda belysning och otroliga priser - under hälften av de i butik.



Den trebenta skapelsen för 140:- var oemotståndlig men jag kunde motstå! :) På bordet bredvid fanns deras större syskon då just dessa lampor var väldigt små men ack så söta!


Men nu knockar min huvudvärk ut mig så fortsätter visa de underbara stilmöblerna nästa gång bloggar-rycket infinner sig! Jag skulle tillbringat kvällen på glad gospel men fick inse att det var hemma som gällde resten av dagen. Under gårdagen fyndades det hej vilt på loppis så har mer material så på återhörande med andra ord!

Edit: Lamporna finns hos: http://ahbelysning.se 

1 kommentar:

Viola sa...

Vilken härlig utflykt ni hade bland alla fina möbler, hoppas dagen varit bra, här har det stormat nordliga vindar, ha en skön kväll, kramen