söndag 1 augusti 2010

Ge-Kås och om-möblering

Hej hej mitt i regnsommaren! :) Solen kom dock här framåt kvällen ska jag för all del erkänna.... Regndagar blir till göra-annat-dagar. Så har möblerat om i mitt pyttelilla sovrum. Har haft rätt ok ordning där inne förutom böcker som verkar ha en egen vilja... högarna växer märkligt fort... Mycket konstigt...

Det som utlöste detta ryck med ommöblering var en skänk som blev över från vardagsrummet. Köper man något nytt till hemmet får man ta ut något gammalt... om man inte har stort omöblerat hus alltså. Det har inte jag. Skänken är ganska liten så det är en otroligt praktisk möbel som är lättplacerad. Med andra ord, jag ville gärna behålla den och mitt sovrum blev nya platsen för den.

Gardiner för hela slanten
Förutom att sovrummet är minimalt till ytan så är sängen stor och en vägg är försvunnen med snedtak. Har varit otroligt irriterad över detta snedtak hela tiden för det tar bara plats... men nu när jag möblerat om måste jag erkänna att det till slut känns rätt mysigt att ha sådant i sovrummet... Många år sen jag hade det förra gången men då trivdes jag med det. Och till sist blev det myspys även här... bara genom möblernas placering... tänka sig! :) Var så hurtig så tavlorna fick ny placering och sänglamporna kom på plats efter två års skjuta upp... :) Bilder? ... njae... en annan gång kanske.

Gekås snyggaste lampa 
Någon gång i framtiden är ett nytt besök på Ge-kås inplanerat. Hur jobbiga besöken än är när man har långt att åka så är de så otroligt skoj, och jag ser fram emot dem och planerar dem länge innan... nu är varuhuset utbyggt sen sist och luften lär vara bättre.... Det blir spännande. Fram tills jag ska dit läser jag deras blogg lite då och då, skriver på min lista och drömmer.... om t ex en så här snygg lampa... som troligen inte alls kommer att följa med hem men... skoj är det att planera i alla fall! :)

Ljust och lantligt
Bilderna lånade av Gekåsbloggen, väl värd ett besök!

2 kommentarer:

Maud sa...

Roligt när man får inspiration och orka att fixa och dona...att möblera om ..ja det kan göra underverk!!!
Ullared var så där hundra års sedan...tycker det är jobbigt...men senaste tiden har jag funderat på att ta en sväng... iallafall om man är i närheten...har ju hört att det blivit större och bättre... Vi får se!
Ha det gott!
Kram Maud

decareis sa...

Jag har varit borta i några veckor men sätter jag på min läsning bloggar dag.
Här är ett svenskt butiken som kallas IKEA har allt för hemmet, till en fröjd gå där, du vet?
Det verkade hans Gekås
Kisses